Om os

Malerbutik og malerfirma

Vi løser mangeartede opgaver, både i Sønderjylland såvel som i store dele af resten af landet. Opgaverne er mangfoldige inden for renovering og nybyggeri, det være sig store som små opgaver.

Alle opgaver giver vi samme seriøse rådgivning og behandling. Det samme gør sig gældende i malerforretningen, hvor faglig kompetent kunderådgivning er højt prioriteret.

Malerens Lagersalg

I 6 år havde vi forretning i Nørregade i Vandrup , hvor vi tilbød grundig rådgivning til "gør det selv" folket.

Nu finder du os Skodborgskovej 10 i Skodborg efter aftale hvor vi tilbyder kvalitetsmailing fra Malerens Lagersalg til rene nettopriser.

 

Malerfirma Bent Schmidt

Bent Schmidt startede i 1976 som selvstændig malermester i Nørregade i Vamdrup.

Hurtigt derefter var den første lærling ansat. Behovet for større faciliteter medførte, i 1978, en flytning af virksomheden til industrikvarteret, nærmere bestemt til Fabriksvej.

Her havde virksomheden, frem til årtusindskiftet, til huse. Udviklingen i denne periode fortsatte, hvilket betød forøgelse af medarbejdere, gennemsnitlig 8, heraf 2 lærlinge.

1994 blev firmaet udvidet med lagersalg til private, og i 1995 ændredes strukturen fra lagersalg til traditionel farvehandel. 1999 ændredes konceptet så det stemte overens med Malerens Lagersalg, som siden indgangen til dette årtusinde har haft til huse i nye centralt beliggende lokaler i Vestergade 5.

Passagen Nørregade 8c i Vamdrup

Fra og med d. 1-4-2003 er vi flyttet til Nørregade 8 c. Lige overfor Superbrugsen. Parkeringspladser findes lige uden for døren.

Skodborgskovvej 10 i Skodborg i Rødding kommune

Den nyeste tilføjelse til malerfirmaet er afdelingen der i år 2000 åbnes på Skodborg Skovvej i Rødding kommune, her er bl.a. et ca. 900 kvm stort lager.

Mere om os

Ønsker du at se mere om udførte projekter kan du se under referencer eller kontakte os.

Medlem af Danske Malermestres garantiordning

Malerfirma Bent Schmidt • Mobil: 24 61 80 19

Skodborgskovvej 10 • Skodborg • 6630 Rødding • Efter aftale

Malerens Lagersalg • Åbent efter aftale • mail: salg@bent-schmidt.dk

 

 

All-Web.dk